Ga naar content

Populaire messensets

GOLF Set van 3 en messenblok
GOLF een set van vier professionele keukenmessen met antislip handgrepen. De messen worden vlijmscherp met de hand afgewerkt en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. De set is inclusief een moderne ronde messenhouder.
110,00
Bekijkproduct
BUTCHER Messenset 6-Delig
SAMURA BUTCHER – keukenmessen met een dun lemmet van hoogwaardig AUS-8 roestvast staal en een ergonomische kunststoffen antislip handgreep. Zeer licht van gewicht en met optimale balans tussen design en kwaliteit, uitermate geschikt voor slagers of gebruik in de horeca.
98,00
Bekijkproduct
SHADOW Messenset 3-Delig
SHADOW Hoge kwaliteit set van drie keukenmessen met een vlijmscherpe snijvlak van AUS-8 staal voorzien van een non-stick coating. Deze zwarte coating zorgt ervoor dat voedsel niet aan de messen blijft plakken.
60,00
Bekijkproduct
BAMBOO Set van 4 en messenblok
BAMBOO een set van vier professionele keukenmessen met bamboe stijl handgrepen van hoogwaardig Japans staal. De set is inclusief een moderne ronde messenhouder van roestvrijstaal.
144,00
Bekijkproduct

Ruime keuze uit moderne keukenmessen van topkwaliteit

SAMURA-messen zijn gemaakt van de beste Japanse staalsoorten, gehard tot 58-62 HRC. Zo vindt u bij ons messen gesmeed uit AUS-8, AUS-10, VG-10 en gelaagd Damast staal en met een zeer fijn geslepen snijvlak vanaf de rug tot aan de snede. Deze combinatie garandeert een fantastische snijprestatie met langdurig scherptebehoud. Perfect in balans en bijzonder betrouwbaar.

Bij ons vindt u bijna alle soorten keukenmessen en messensets: van Europees koksmes tot een traditioneel Yanagiba mes voor een zeer nauwkeurig snijresultaat. 

japanse-messensets

Japanse Messenset

Bent u op zoek naar een mooie messenset? Bij ons kunt u diverse messen met elkaar combineren of u kiest voor één van de messensets die wij al voor u hebben samengesteld. Elke product familie heeft haar eigen kwaliteiten en één of meerdere combinaties aan messensets.

Combineer je nieuwe Japanse keukenmessen met een splinternieuw messenblok om ze in op te bergen en maak het koken weer tot een groot plezier. 

Zoek snel een mooie set uit en fileer uw vis met een mooi fileermes en eet uw steak voortaan met een geweldig steakmes.