Ga naar content

JUGGERNAUT Bijl

SAM SJG-001
SAMURA JUGGERNAUT – Een unieke Keuken-Bijl van topkwaliteit staal. Ontwikkeld voor het slachten, uitbenen en het hakken van o.a. vlees, groenten en zelfs bamboe. Populair zowel voor thuisgebruik als in de professionele keuken en slagerijen.
  • 2 jaar garantie
189,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

GOLF Set van 3 en messenblok
GOLF een set van vier professionele keukenmessen met antislip handgrepen. De messen worden vlijmscherp met de hand afgewerkt en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. De set is inclusief een moderne ronde messenhouder.
110,00
Bekijkproduct
INCA Messenset 3-Delig
SAMURA INCA – keukenmessen met een lemmet van Zirkonia keramiek, extreem hard en langdurig scherp. Met lichtgewicht kunststof handgreep. Een hightech ontwerp, ergonomish en ideaal voor al je snijwerk.
123,00
Bekijkproduct
METEORA Universeel mes
SAMURA METEORA is een robuuste messenserie met een buitengewoon betoverend ontwerp. Deze convex geslepen messen snijden zonder enige weerstand.
70,00
Bekijkproduct
Meteora Nakiri mes
SAMURA METEORA is een robuuste messenserie met een buitengewoon betoverend ontwerp. Deze convex geslepen messen snijden zonder enige weerstand.
82,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

De Samura Juggernaut Bijl is een unieke keuken-bijl met een opvallend geometrisch design. De gehele bijl is gemaakt van Hardox Extreme 450, een extreem duurzame staalsoort die ook veelal in industriële toepassingen gebruikt wordt. De bijl is door zijn opengewerkte ontwerp verrassend licht en gebalanceerd. Het heft is omwikkeld door een lederen band met knoopsluiting en geeft voldoende grip, zelfs wanneer er meer kracht gezet moet worden. De Juggernaut is ideaal voor het slachten, uitbenen en het hakken van o.a. vlees, groenten en zelfs bamboe. De bijl blijft het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd wordt. De leren band dient verwijderd te worden voor het schoonmaken.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • 2 jaar garantie

Specificaties

Staalsoort Hardox
Materiaal Leder
Lengte lemmet(cm) 14.50
Lengte handgreep(cm) 31.00
Lengte totaal(cm) 31.00
Gewicht (gram) 906
Hardheid (RC) 60

Advies van een expert nodig?