Ga naar content

Messenblokken

Berg uw keukenmessen netjes en veilig op in één van onze fraaie messenhouders.

Van magnetische messenhouders voor aan de muur tot strak ontworpen messenblokken waarin u uw messen snel en simpel opbergt.

producten

Een moment geduld…

Samura messenblok kopen? 

Een messenblok, het klinkt niet zo spannend, maar toch is een messenblok erg belangrijk voor iedere professionele-, hobby- of huis-tuin- en keukenkok! Een mes in de la leggen zorgt namelijk voor beschadigingen aan uw messen, en dat zou natuurlijk erg zonde zijn. Om uw messen lang scherp en netjes te houden, zijn er diverse oplossingen. Hieronder leggen we meer uit over de verschillende opbergmogelijkheden.

Messenblok

De eerste en meest bekende en traditionele manier om uw messen op te bergen is het messenblok. Een messenblok kan in elke vorm, maat en kleur gemaakt worden. De meeste populaire zijn universele messenblokken. Het voordeel van een universeel messenblok is dat hij te gebruiken is voor elke messenset en dat u geen vaste plekken hoeft te gebruiken voor een specifiek mes. Onze universele messenblokken hebben een speciaal uitwasbaar kunststof systeem waar u simpelweg uw mes in steekt en weer eruit trekt. Hierdoor kan elke mes op elke plek opgeborgen worden.

Lederen Roltassen

Gaat u wel eens op pad om ergens anders te koken en neemt u dan graag uw eigen messen mee? Of bent u zelf kok en neemt u uw messen mee naar de zaak en terug naar huis? Dan is een lederen roltas de perfecte uitkomst! Hierin bergt u uw messenset netjes op en draagt u ze makkelijk mee naar huis. 

Messenblok Magnetisch

Een zeer moderne oplossing om uw messen op te bergen is een magnetisch messenblok. Het messenblok hangt u simpelweg aan de muur en doordat deze magnetisch is, hangt u uw messen er gemakkelijk aan. Bij Samura hebben wij twee verschillende opties binnen de magnetische messenblokken. 

 

 

 

Advies van een expert nodig?