Ga naar content

Mad Bull

De Mad Bull-serie is een uitstekende keuze voor ervaren koks die op zoek zijn naar een favoriete alleskunner om toe te voegen aan hun keuken uitrusting.

De Samura Mad Bull Collectie is een uniek keukenmes die zijn oorsprong vindt in de Servische keuken. De Mad Bull is een stijlvolle toevoeging aan het keukenmessen assortiment van de kok die graag met grote stukken etenswaren werkt! Je snijd met gemak jou stuk vlees, vis of uiteraard gewoon je groenten met de messen uit de Mad Bull familie. Met de hand gesmeed met hoogwaardig AUS-8-staal (HRC 58-59), het mes is geslepen met behulp van convexe slijpprocedures. De convexe slijptechnologie zorgt voor langdurige scherpte, minder weerstand en soepeler snijden.

De Mad Bull heeft een handvat dat is samengesteld uit G-10 en marmerkoolstof - zeer duurzaam en vochtbestendig - om je een goede grip te geven. De Mad Bull kan alle soorten vlees of groenten aan en is het ultieme keukenbeest, voor zowel binnen als buiten gebruik. De Mad Bull wordt geleverd in een leren tas.

 

 

Producten

Een moment geduld…

Advies van een expert nodig?