Ga naar content

REPTILE

REPTILE-serie is een uitstekende keuze voor gedurfde kookliefhebbers en keukenprofessionals die excentrieke stijl en ergonomisch ontwerp waarderen.

De REPTILE-serie grijpt de kracht van het Mesozoïcum aan, toen gigantische reptielen de aarde domineerde en snelheid, kracht en instinct gebruikten om te overleven. De messen uit de REPTILE-serie staan bekend om hun minimalisme en behendigheid en zijn geïnspireerd op giftanden, klauwen en onverzadigbare honger, waarbij een dierlijk design wordt gecombineerd met moderne mesproductietechnologie. Elk ultralicht AUS-10-stalen mes is geslepen met behulp van convex slijpen voor meer duurzaamheid, langdurigere scherpte en minder weerstand, waardoor elke keer een perfect gladde snede wordt geleverd.

De afgeronde ruggengraat vermindert wrijving en vermoeidheid van de vingers tijdens langdurig koken. De holle geribbelde handgreep heeft een antisliphandgreep en een ergonomische vorm die uw hand comfortabel beweegt tijdens zowel routinematige als zware keukentaken. Geef vandaag nog toe aan je honger met de REPTILE-serie!

Producten

Een moment geduld…

Advies van een expert nodig?