Ga naar content

REPTILE Set van 3

SAM SRP-0230
SAMURA REPTILE - Super lichtgewicht messen gemaakt van AUS-10 staal met karakteristiek duimgat . De messen liggen uitstekend in de hand en zijn ideaal voor professioneel gebruik.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
  • 2 jaar garantie
299,95
test
299,95

Productbeschrijving

De Samura Reptile Set is een set van lichtgewicht messen gemaakt van AUS-10 staal met een naadloos overlopend RVS heft. Alle messen in de Reptile-serie hebben een getaperd handvat met een holle binnenzijde zodat ze erg licht zijn. Door de geribde zijden hebben ze meer dan voldoende grip. Heb je liever een kortere greep, dan biedt het karakteristieke gat van de Reptile-serie uitkomst. Deze zorgt voor een extra grippunt. De messen liggen uitstekend in de hand en zijn ideaal voor professioneel gebruik. De set bestaat uit een Utility Knife, een Chef Knife en een Bread Knive. De messen blijven het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd worden.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • 2 jaar garantie
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort AUS-10
Materiaal RVS
Lengte lemmet(cm) 22.50
Lengte handgreep(cm) 14.50
Lengte totaal(cm) 38.00
Gewicht (gram) 5
Hardheid (RC) 59

Andere klanten bekeken ook

Flexibele Snijplank Groen
Met een flexibele snijplank profiteer je van optimaal gemak in de keuken. Na het snijden schuif je gemakkelijk je gesneden etenswaar van je plank door het tot een U te buigen.
18,00
Bekijkproduct
GOLF Set van 3 en messenblok
GOLF een set van vier professionele keukenmessen met antislip handgrepen. De messen worden vlijmscherp met de hand afgewerkt en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. De set is inclusief een moderne ronde messenhouder.
110,00
Bekijkproduct
INCA Messenset 3-Delig
SAMURA INCA – keukenmessen met een lemmet van Zirkonia keramiek, extreem hard en langdurig scherp. Met lichtgewicht kunststof handgreep. Een hightech ontwerp, ergonomish en ideaal voor al je snijwerk.
123,00
Bekijkproduct
METEORA Universeel mes
SAMURA METEORA is een robuuste messenserie met een buitengewoon betoverend ontwerp. Deze convex geslepen messen snijden zonder enige weerstand.
70,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?