Ga naar content

Flexibele Snijplank Groen

SAM SF-02GR
Met een flexibele snijplank profiteer je van optimaal gemak in de keuken. Na het snijden schuif je gemakkelijk je gesneden etenswaar van je plank door het tot een U te buigen.
  • 2 jaar garantie
18,00
Variant
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

INCA Messenset 3-Delig
SAMURA INCA – keukenmessen met een lemmet van Zirkonia keramiek, extreem hard en langdurig scherp. Met lichtgewicht kunststof handgreep. Een hightech ontwerp, ergonomish en ideaal voor al je snijwerk.
123,00
Bekijkproduct
DAMASCUS Chef's Messenset 3-Delig
DAMASCUS Schitterend vormgegeven messenset van 3 met micarta handgrepen en metalen bolsters. De 67-laags damaststaal geeft het mes moderne professionele uitstraling.
273,00
Bekijkproduct
SHADOW Messenset 2-Delig
SHADOW Hoge kwaliteit keukenmessen met vlijmscherpe snijvlak van AUS-8 staal en voorzien van een non-stick coating. Deze zwarte coating zorgt ervoor dat voedsel niet aan het mes blijft plakken.
50,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

Samura snijplank gemaakt van TPU, dit is een combinatie tussen hard plastic en siliconen. Het combineert de goede eigenschappen van beide materialen. Hierdoor is TPU flexibel maar wel vormvast, kan niet breken, is antibacterieel, trekt geen stof aan en krast nauwelijks. De snijplank is bestand tegen temperaturen van -20°C tot +150°C.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • 2 jaar garantie

Advies van een expert nodig?